ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΤ/ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΧΡΥΣΟ 18Κ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ(I006395)

880,00 EUR 950,00 EUR
Product code: I006395

Κράμα μετάλλου: ΧΡΥΣΟΣ 18 Κ

Χρώμα μετάλλου: ΧΡΥΣΟ

Πέτρα: ROUND BRILLIANT CUT

Καράτια: 0.06 ct

Χρώμα πέτρας: F-Rare white +

Clarity: VS2-VERY SLIGHTLY INCLUDED

Finish: VG-VERY GOOD

Σχήμα: ROUND

Μάρκα: Tzamos Jewels

Φύλο: ΓΥΝΑΙΚΑ

Όταν η κλασική αξία και ο μοναδικός συμβολισμός του σταυρού συμπληρώνεται με μοναδικό design και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, τότε γεννιέται ένα κόσμημα που σπάει το αυστηρά πλαίσια του στολιδιού που κοσμεί το λαιμό μιας γυναίκας και μεταμορφώνεται σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ίδιου της του εαυτού.
Ακτινοβολώντας την εσωτερική ομορφιά σας με τρόπο λιτό και απέριττο, όπως ακριβώς αρμόζει στις γυναίκες που ξέρουν καλά την αξία τους και δεν τους ενδιαφέρει να εντυπωσιάσουν με κραυγαλέες επιλογές, αυτός ο σταυρός δεν αφήνει κανένα ανεπηρέαστο στο διάβα σας.
Οι ματ και οι γυαλιστερές πλευρές του κίτρινου χρυσού, συναντιούνται σε μια εκτυφλωτική καρδιά, που είναι στολισμένη με λευκές, αστραφτερές πέτρες, ενώ η 45 εκατοστών αλυσίδα (14 καράτια κίτρινος χρυσός) φροντίζει το κόσμημα σας να έχει το ιδανικό μήκος, ακουμπώντας απαλά επάνω στην καρδιά σας.

Όλα τα κοσμήματα αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου που ανταποκρίνεται στην πολυτέλεια και την αισθητική τους.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50 € εντός Ελλάδος.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό έντυπο υπαναχώρησης και έντυπο επιστροφής με email στο info@tzamosjewels.gr