1. Με αντικαταβολή 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Για το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση η οποία και θα προστίθεται αυτόματα στο καλάθι αγοράς με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη επιλογή μόνο για προορισμούς εντός ελληνικών συνόρων.

Με αντικαταβολή μπορεί να εξοφληθεί παραγγελία που ανέρχεται έως του ποσού των 500,00 ευρώ.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό σε έναν απο τους τραπεζικού μας λογαριασμούς.

Τράπεζα Πειραιώς (PiraeusBank)................ΙΒΑΝ: GR74 0172 4080 0054 0810 2133 452 

(SWIFT – BIC : PIRBGRAA)

Πιθανά έξοδα συναλλαγής από την τράπεζά σας , σας βαρύνουν εξ ολοκλήρου και πρέπει να ενσωματωθούν στο ποσό της κατάθεσης σας. 
Παρακαλούμε κατά την κατάθεση, συμπληρώστε τον αριθμό παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η κατάθεσή σας γίνει από διαφορετική τράπεζα, ενδέχεται να καθυστερήσει η εμφάνιση της. Στην περίπτωση αυτή, για αποφυγή καθυστερήσεων οριστικοποίησης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στείλτε αντίγραφο του αποδεικτικού της κατάθεσης στο email : info@tzamosjewels.gr.

Η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας στην διεύθυνση που μας έχετε εσείς υποδείξει θα ξεκινήσει μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας στον λογαριασμό μας. 

3. Πληρωμή μέσω PayPal: 

Αρχικά χρειάζεται να έχετε λογαριασμό στο PayPal (δείτε εδώ πως μπορείτε να αποκτήσετε έναν, εάν δεν έχετε: www.PayPal.com). Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί της πληρωμής μέσω Paypal System (PAY NOW). Θα οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω λογαριασμού PayPal, και στο τέλος πατάτε: PAY NOW. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στη https://tzamosjewels.gr & https://tzamosjewels.com Χρησιμοποιώντας το PayPal μπορείτε να στείλετε χρήματα online με ασφάλεια. Είναι 100% προστατευμένο από απάτες και σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις αγορές σας χωρίς να μοιράζεστε τα προσωπικά σας οικονομικά στοιχεία. Έχουμε ενσωματώσει τις τεχνολογίες του PayPal στη διαδικασία αγορών μας. Απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, πηγαίνετε στο μενού "Αγορά" και επιλέξτε το πακέτο σας. Μόλις επιλέξετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Σημείωση: Σε προϊόντα  κατόπιν παραγγελίας απαιτείται προκαταβολή, στην περίπτωση πληρωμής με Pay Pal δεν είναι εφικτή η προκαταβολή και το ποσό της παραγγελίας πληρώνεται εξ'ολοκλήρου. 


4. Με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών υψηλής κρυπτογράφησης. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας πραγματοποιείται απευθείας στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας Piraeus Bank e-commerce. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν έρχεται σε καμία επαφή με τα στοιχεία της κάρτας σας. Επιπλέον η μεταφορά των δεδομένων γίνεται με κωδικοποίηση 128-bit. Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΟΥ ουδεμία ευθύνη φέρει για ενέργειες της Τράπεζας και για τυχόν χρεώσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, που γίνονται χωρίς δική της ανάμιξη. Οι απαλλαγές που ισχύουν υπέρ της Τραπέζης στις σχέσεις της με τον χρήστη πιστωτικής κάρτας ισχύουν και υπέρ του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΟΥ. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΟΥ δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας.

5. Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να πληρώσετε στο κατάστημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, με μετρητά αρκεί η παραγγελία σας να μην ξεπερνά τα 500€ ή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα.

Προσοχή!

Η παραγγελία σας δεν θεωρείται οριστικοποιημένη και κατά συνέπεια δεν δεσμεύονται τα προϊόντα που περιέχονται σε αυτή, εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας σε λογαριασμό της εταιρίας  (η κατάσταση της παραγγελίας σας βρίσκεται  σε εξέλιξη).