Α. Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών. Σε κάθε περίπτωση, το εμπόρευμα θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη – τιμολόγιο αγοράς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθη (η συσκευασία του να έχει μείνει άθικτη, να μην έχει ανοιχτεί , να μην υπάρχουν ζημιές). 

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό Έντυπο υπαναχώρησης και το Έντυπο επιστροφής με email στο info@tzamosjewels.gr

Προς τούτο και σε σχέση με την επιστροφή στο πλαίσιο αυτό τονίζεται ότι η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης μας και εφόσον :

1. Επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας άμεσα και το αργότερο εντός 48 ωρών απο την παραλαβή.

2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν απο την ανάγκη της δοκιμής. 

3. Αφορά σε προϊόν για το οποίο δεν έχει προηγηθεί εξατομικευμένη παραγγελία, όπως βέρες, ή μετατροπές.

4. Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο
5. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση στο προϊόν που παρελήφθη.

6. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος
7. Μας αποστείλετε το προϊόν ή τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορικής (με δικά σας έξοδα) : Speedex, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ courier, ΕΛΤΑ. 

Η συσκευασία της αποστολής θα πρέπει να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΟΥ δεν φέρει καμία  ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μετά την εκκαθάριση του λογαριασμού και σε χρονικό διάστημα το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων απο εμάς . 

Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΟΥ δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Καθίσταται γνωστό και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες ότι για την αντικατάσταση κάποιου προϊόντος και την οποιαδήποτε μορφή επισκευής προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία. Προς το σκοπό αυτό και για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναλαμβάνουμε την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάτοστε αντιπροσωπεία, και μόνο εφόσον για το προϊόν υπάρχει εγγύηση αντιπροσωπείας. Στην περίπτωση αυτή καθίσταται γνωστό στον χρήστη – πελάτη ότι τα έξοδα αποστολής απο και προς την αντιπροσωπεία και η ενδεχομενη ασφάλεια του προϊόντος με δήλωση ποσού επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Β. Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι άλλο από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την παράδοσή του σε εσάς χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική άθικτη συσκευασία και με όλα τα απαιτούμενα και συνοδευόμενα αυτό έγγραφα, ετικέτες και καρτελάκια. Η επιστροφή εν συνεχεία γίνεται με δικό μας κόστος με βασική προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία σας με το κατάστημα  προκειμένου εν συνεχεία και να σας αποστείλουμε το ορθό προϊόν.