ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ
Δαχτυλίδι σειρέ σε λευκόχρυσο18Κ κομψά διακοσμημένο με μπριγιάν 1.50ct., καθαρότητας VVS2 και χρώματος F. Ιδανική επιλογή για ένα ξεχωριστό δώρο που θα εντυπωσιάσει. To κόσμημα συνοδεύεται από εγγύηση πιστοποίησης.
| Τύπος δαχτυλιδιού | Σειρέ |
|---|---|
| Φύλο | Γυναίκα |
| Πέτρες | ROUND BRILLIANT CUT 1.50ct, με ROUND σχήμα, καθαρότητας VVS2-VERY VERY SLIGHTLY INCLUDED και χρώματος F-Rare white + με VG-VERY GOOD φινίρισμα |
| Υλικό μετάλλου | ΧΡΥΣΟΣ 18 Κ |
| Χρώμα μετάλλου | ΛΕΥΚΟ |
| Πολύτιμοι λίθοι | Διαμάντι |
Όλα τα κοσμήματα αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου που ανταποκρίνεται στην πολυτέλεια και την αισθητική τους.
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€ εντός Ελλάδος.
Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε σωστά το ειδικό Έντυπο υπαναχώρησης και το Έντυπο επιστροφής και να τα αποστείλετε στο info@tzamosjewels.gr. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την Πολιτική Επιστροφών μας.


